Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny udziec z indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantny udziec z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-udziec-z-indyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantny udziec z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-udziec-z-indyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantny udziec z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-udziec-z-indyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantny udziec z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-udziec-z-indyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pikantny udziec z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-udziec-z-indyka5-2.jpg)
udziec z indyka | 1-2 szt |
musztarda | 2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 1/2 łyżeczki |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sos worcestershire | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
pepperoni | 3-5 szt |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kozieradka | 1 łyżeczka |
cząber | 1/2 łyżeczki |
sól | wg uznania |
Pieprz czarny mielony Prymat | wg uznania |
olej z pestek winogron | 3-4 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: