Przepis i sposób przygotowania na: Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pinaattiletut-placuszki-szpinakowe-po-finsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pinaattiletut-placuszki-szpinakowe-po-finsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pinaattiletut-placuszki-szpinakowe-po-finsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pinaattiletut-placuszki-szpinakowe-po-finsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Pinaattiletut - Placuszki szpinakowe po fińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pinaattiletut-placuszki-szpinakowe-po-finsku5-2.jpg)
szpinak baby | (250 gram) |
mleko | (300 ml) |
jajko | (2 sztuki) |
mąka | (1 szklanka) |
cukier | (0,5 łyżeczki) |
sól | (1 łyżeczka) |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | (0,5 łyżeczki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: