Przepis i sposób przygotowania na: Pizza na cienkim spodzie z camembert i rukola
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pizza na cienkim spodzie z camembert i rukola foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-na-cienkim-spodzie-z-camembert-i-rukola1-2.jpg)
![Krok 2 - Pizza na cienkim spodzie z camembert i rukola foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-na-cienkim-spodzie-z-camembert-i-rukola2-2.jpg)
![Krok 3 - Pizza na cienkim spodzie z camembert i rukola foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-na-cienkim-spodzie-z-camembert-i-rukola3-2.jpg)
drożdże świeże | 20 gram |
mąka pszenna | 400 gram |
woda | 200 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
oliwa | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
pomidor | 5 sztuk |
rukola | 1 opakowanie |
ser camembert | 1 sztuka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
cebula | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
czosnek ząbki | 3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: