Przepis i sposób przygotowania na: Pizza podwójnie grzybowa
Kroki postępowania
majonez wymieszać z papryką, ziołami i zmiażdżonym czosnkiem.
mąka pszenna | 1,5 szkl |
drożdże świeże | 1,5 dag |
woda letnia | 150 ml |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
przyprawy | 1 łyżeczka mieszanka bałkańska |
wędzony boczek | 10 dag |
por | 1/4 szt |
cebula | 1/2 szt |
boczniaki | 15 dag |
pieczarki | 10-15 dag |
sól i pieprz | do smaku |
salami | 5 dag |
ser żółty | 8-10 dag |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: