Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z mąki żytniej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pizza z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-zytniej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pizza z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-zytniej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pizza z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-zytniej0-2.jpg)
mąka żytnia | 200 gram |
mąka pszenna | 200 gram |
jajko | 1 szt |
drożdże suche | 7 gram |
ognista mieszanka przypraw szc | |
bazylia | 1 łyzeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
lutenica ostra | 3 łyżki |
karkówka | 200 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
parmezan | 100 gram |
czosnek | 3 ząbki |
jogurt naturalny | 120 gram |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (ziołowa) |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: