Przepis i sposób przygotowania na: Pizze z grillowanych patisonów lub cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pizze z grillowanych patisonów lub cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizze-z-grillowanych-patisonow-lub-cukinii1-2.jpg)
![Krok 2 - Pizze z grillowanych patisonów lub cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizze-z-grillowanych-patisonow-lub-cukinii2-2.jpg)
![Krok 3 - Pizze z grillowanych patisonów lub cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizze-z-grillowanych-patisonow-lub-cukinii0-2.jpg)
salami | 200 g |
papryka czerwona | 0,5 szt |
mozarella tarta | 150 g |
tabasco | 1 buteleczka |
sól | 1 szczypta |
ketchup | 1 opakowanie |
patison | 2 szt |
bazylia | 1 szczypta |
oregano | 1 szczypta |
oliwa | 50 ml |
oliwki zielone | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: