Przepis i sposób przygotowania na: PLACEK PO CYGAŃSKU
Kroki postępowania
![Krok 1 - PLACEK PO CYGAŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-cygansku1-2.jpg)
![Krok 2 - PLACEK PO CYGAŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-cygansku2-2.jpg)
![Krok 3 - PLACEK PO CYGAŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-cygansku3-2.jpg)
![Krok 4 - PLACEK PO CYGAŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-cygansku4-2.jpg)
olej | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
czosnek ząbki | 3 |
przyprawa do gyrosa | |
Przyprawa do mięs Prymat |
łopatka wieprzowa | 1 kg |
marchewka | 1 szt |
cebula | 3 szt |
por (biała część) | 10 cm |
papryka czerwona | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól i pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
ziemniaki | 1 kg |
mąka pszenna | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 3 szt |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: