Składniki:
mąka | 1/2 kg |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier puder | 20 dag |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenai | 1 opakowanie małe |
cukier waniliowy | 1 opakowanie małe |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 1 sztuka |
jabłka | 1 kg |
cynamon | |
cukier |
mąka | 1/2 kg |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier puder | 20 dag |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenai | 1 opakowanie małe |
cukier waniliowy | 1 opakowanie małe |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 1 sztuka |
jabłka | 1 kg |
cynamon | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: