Przepis i sposób przygotowania na: Placek z kruszonką i rabarbarem
Białka ubić na sztywno,dodając cukier.Pianę bezową rozsmarować na rabarbarze.Drugą część ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na pianę bezową.Piec 40 minut w 180 st.C.
rabarbar | 700 gram |
mąka | 3 szkl |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 6 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 szt |
NA BEZĘ: | |
białko | 6 szt |
cukier puder | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: