Składniki:
mleko | ½ l |
ocet | 1 łyżka |
mąka | 30 dag |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
kiełbasa | 20 dag |
pieczarki | 20 dag |
ser żółty | 15 dag |
cebula | 2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
mleko | ½ l |
ocet | 1 łyżka |
mąka | 30 dag |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
kiełbasa | 20 dag |
pieczarki | 20 dag |
ser żółty | 15 dag |
cebula | 2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: