Przepis i sposób przygotowania na: Placki po węgiersku z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Placki po węgiersku z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku-z-pieczarkami6-2.jpg)
wołowina | 1/2 kg |
mąka | 4 łyżki |
cebula | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pieczarki | 4 duże szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
ziemniaki | 1/2 kg |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
śmietana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: