Przepis i sposób przygotowania na: Placki ziemniaczane faszerowane mięsem z rosołu
Kroki postępowania
dobrze wymieszać,odstawić aby nabrało temp.pokojowej( wtedy placki nie przywierają do patelni i nie pryskają)
mięso gotowane | z rosołu |
cebula | 1 mała |
olej | 2 łyżki |
ziemniaki | 1 kg |
cebula | 2 małe |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
bulion | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: