Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki dyniowo-pieczarkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki dyniowo-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-dyniowo-pieczarkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Placuszki dyniowo-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-dyniowo-pieczarkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki dyniowo-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-dyniowo-pieczarkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki dyniowo-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-dyniowo-pieczarkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Placuszki dyniowo-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-dyniowo-pieczarkowe5-2.jpg)
dynia | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
szalotka | 1 sztuka |
koperek | 2 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
oliwki czarne | 15 sztuk |
gruszka | 1 sztuka |
majonez | 1 łyżka |
szynka parmeńska | 10 plastrów |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: