Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki jaglano-szpinakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki jaglano-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-jaglano-szpinakowe1-2.jpg)
Gotową odstawiamy do ostygnięcia.
![Krok 2 - Placuszki jaglano-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-jaglano-szpinakowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki jaglano-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-jaglano-szpinakowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki jaglano-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-jaglano-szpinakowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Placuszki jaglano-szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-jaglano-szpinakowe5-2.jpg)
kasza jaglana | 1 szklana |
szpinak świeży | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 3 sztuki |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: