Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki ryżowo -jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe4-2.jpg)
![Krok 2 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe5-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 5 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe6-2.jpg)
![Krok 6 - Placuszki ryżowo -jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ryzowo-jablkowe1-2.jpg)
mleko | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
płatki jęczmienne | 4 łyżki |
jabłka | 2 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
cukier puder | |
mąka pszenna | 4 łyżki |
ryż | pół szklanki (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: