Przepis i sposób przygotowania na: Plantan na słodko
Kroki postępowania
Obieramy go poprzez nacinanie wzdłuż, cięzko go obrać jak normalnego banana. Następnie kroimy w plasterki.
![Krok 1 - Plantan na słodko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plantan-na-slodko1-2.jpg)
![Krok 2 - Plantan na słodko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plantan-na-slodko2-2.jpg)
![Krok 3 - Plantan na słodko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plantan-na-slodko3-2.jpg)
![Krok 4 - Plantan na słodko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plantan-na-slodko0-2.jpg)
plantan | 1 szt |
rum | 25 ml |
sok z pomarańczy | 2 szt |
sok z cytryny | |
miód | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: