Przepis i sposób przygotowania na: Pleśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak72-2.jpg)
![Krok 2 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak71-2.jpg)
![Krok 3 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak70-2.jpg)
![Krok 4 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak69-2.jpg)
![Krok 5 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak68-2.jpg)
![Krok 6 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak67-2.jpg)
![Krok 7 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak66-2.jpg)
![Krok 8 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak65-2.jpg)
![Krok 9 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak64-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 10 - Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak63-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
margaryna | 250 gram |
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
dżem z czarnej porzeczki | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: