Przepis i sposób przygotowania na: Pleśniak pod różową pianką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pleśniak pod różową pianką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak-pod-rozowa-pianka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pleśniak pod różową pianką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak-pod-rozowa-pianka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pleśniak pod różową pianką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak-pod-rozowa-pianka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pleśniak pod różową pianką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak-pod-rozowa-pianka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pleśniak pod różową pianką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plesniak-pod-rozowa-pianka0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
kakao | 1 łyżka |
cukier kryształ | 1 szklanka |
jajko | 3 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryna | 1/2 |
budyn wisnowy | 1 |
dżem jabłkowy | |
kwaśna śmietana | 6 łyżek |
cukier puder | 2 duże łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: