Składniki:
podgrzybek zajączek | 30 dag |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 3 |
sól | 0.5 łyżeczki |
cukier | 1,5 łyzeczki |
woda | 1 szklanka |
ocet | 1/3 szkl |
podgrzybek zajączek | 30 dag |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 3 |
sól | 0.5 łyżeczki |
cukier | 1,5 łyzeczki |
woda | 1 szklanka |
ocet | 1/3 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: