Przepis i sposób przygotowania na: Podpłomyki norweskie
Kroki postępowania
Składniki na ciasto dokładnie wymieszać, wyrobić ciasto i przenieść na stolnicę wysypaną mąką.
![Krok 1 - Podpłomyki norweskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podplomyki-norweskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Podpłomyki norweskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podplomyki-norweskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Podpłomyki norweskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podplomyki-norweskie3-2.jpg)
![Krok 4 - Podpłomyki norweskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podplomyki-norweskie4-2.jpg)
mąka | 1/2 kg |
kwaśna śmietana | 20 dag |
zsiadłe mleko | 200 ml |
cukier | 3 łyżki |
miód płynny | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: