Przepis i sposób przygotowania na: podroby w sosie warzywno -musztardowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - podroby w sosie warzywno -musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podroby-w-sosie-warzywno-musztardowym1-2.jpg)
![Krok 2 - podroby w sosie warzywno -musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podroby-w-sosie-warzywno-musztardowym2-2.jpg)
![Krok 3 - podroby w sosie warzywno -musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podroby-w-sosie-warzywno-musztardowym0-2.jpg)
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/5 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
ziele angielskie | 3 szt |
pieprz | |
sól | |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
śmietana | 1/3 szklanki |
mąka | 1,5 łyżki |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
boczek | 30 dek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: