Przepis i sposób przygotowania na: Podudzia kurczaka pieczone w bazyliowym pesto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podudzia kurczaka pieczone w bazyliowym pesto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-w-bazyliowym-pesto1-2.jpg)
![Krok 2 - Podudzia kurczaka pieczone w bazyliowym pesto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-w-bazyliowym-pesto2-2.jpg)
![Krok 3 - Podudzia kurczaka pieczone w bazyliowym pesto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-w-bazyliowym-pesto3-2.jpg)
![Krok 4 - Podudzia kurczaka pieczone w bazyliowym pesto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-w-bazyliowym-pesto4-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 8 sztuk bez skóry i kości |
jogurt naturalny | 1 szklanki |
majonez | 1/2 szklanki |
pesto | 15 dag |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
bazylia świeża | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: