Przepis i sposób przygotowania na: podudzia pieczone z ziemniaczkamu
Kroki postępowania
![Krok 1 - podudzia pieczone z ziemniaczkamu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-pieczone-z-ziemniaczkamu1-2.jpg)
![Krok 2 - podudzia pieczone z ziemniaczkamu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-pieczone-z-ziemniaczkamu2-2.jpg)
![Krok 3 - podudzia pieczone z ziemniaczkamu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-pieczone-z-ziemniaczkamu3-2.jpg)
![Krok 4 - podudzia pieczone z ziemniaczkamu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-pieczone-z-ziemniaczkamu0-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
podudzia | 6-8 sztuki |
papryka czerwona | 1 łyżeczka |
pieprz do smaku | |
kucharek do smaku | |
majeramek | 1-2 łyżki |
czosnek | 6 ząbków |
cebula biała | 3 sztuki |
masło | 2 łyżki |
tymianek | 1-2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: