Przepis i sposób przygotowania na: Podudzia w piwie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podudzia w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-piwie1-2.jpg)
![Krok 2 - Podudzia w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-piwie2-2.jpg)
![Krok 3 - Podudzia w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-piwie3-2.jpg)
![Krok 4 - Podudzia w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-piwie4-2.jpg)
podudzia z kurczaka zagrodowego | 5 szt |
ziemniaki | 10 szt |
olej do smażenia | |
sól do smaku |
ząbki czosnku | 4 szt |
miodu wielokwiatowego | 2 łyżki |
oliwa | 1/2 szkl |
piwo jasne | 1/2 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: