Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica pieczona w musztardzie na ostro
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwica pieczona w musztardzie na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-pieczona-w-musztardzie-na-ostro1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwica pieczona w musztardzie na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-pieczona-w-musztardzie-na-ostro2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwica pieczona w musztardzie na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-pieczona-w-musztardzie-na-ostro3-2.jpg)
![Krok 4 - Polędwica pieczona w musztardzie na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-pieczona-w-musztardzie-na-ostro0-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 1 sztuka |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
oliwa | 3-4 łyżki |
bulion | 1 szklanka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: