Składniki:
polędwica wołowa | 300 g |
sól | 2 szczypty |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 2 szczypty |
ząbek czosnku | 1 szt |
oliwa | 80 ml |
masło | 150 g |
ziemniaki | 8 szt |
woda | 2 l |
papryka konserwowa | 4 szt |
dynia | piżmowa 1 szt |
śmietana 36% | 100 ml |
polędwica wołowa | 300 g |
sól | 2 szczypty |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 2 szczypty |
ząbek czosnku | 1 szt |
oliwa | 80 ml |
masło | 150 g |
ziemniaki | 8 szt |
woda | 2 l |
papryka konserwowa | 4 szt |
dynia | piżmowa 1 szt |
śmietana 36% | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: