Przepis i sposób przygotowania na: Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuskie-rozki-z-farszem-porowo-cebulowym.1-2.jpg)
![Krok 2 - Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuskie-rozki-z-farszem-porowo-cebulowym.2-2.jpg)
![Krok 3 - Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuskie-rozki-z-farszem-porowo-cebulowym.3-2.jpg)
![Krok 4 - Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuskie-rozki-z-farszem-porowo-cebulowym.4-2.jpg)
![Krok 5 - Półfrancuskie rożki z farszem porowo-cebulowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuskie-rozki-z-farszem-porowo-cebulowym.5-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
jajko | 1 małe |
masło lub margaryna | 12,5 dag |
śmietana 12% | 2 łyżki |
por | 1 duża sztuka |
cebula | 1 średnia sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | według uznania |
oregano | według uznania |
Papryka słodka mielona Prymat | według uznania |
olej do smażenia |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
olej | 1-2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: