Przepis i sposób przygotowania na: Półkruche babeczki z budyniem malinowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Półkruche babeczki z budyniem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-babeczki-z-budyniem-malinowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Półkruche babeczki z budyniem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-babeczki-z-budyniem-malinowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Półkruche babeczki z budyniem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-babeczki-z-budyniem-malinowym2-2.jpg)
![Krok 4 - Półkruche babeczki z budyniem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-babeczki-z-budyniem-malinowym0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
cukier puder | 15 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 15 dag |
śmietana | 3-4 łyżki |
proszak do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
mleko | 400 ml |
budyń malinowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: