Przepis i sposób przygotowania na: pomarańczowa zebra
Kroki postępowania
![Krok 1 - pomarańczowa zebra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-zebra1-2.jpg)
![Krok 2 - pomarańczowa zebra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-zebra2-2.jpg)
![Krok 3 - pomarańczowa zebra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-zebra0-2.jpg)
cukier | 30 dag. |
mąka pszenna | 40 dag. |
jajko | 5 szt. |
olej | 150 ml. |
aromat pomarańczowy | 1 łyżeczka |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 szk. |
proszek do pieczenia | 1.5 łyżeczki |
kakao | 3 łyżeczki |
mąka pszenna | 3 łyżeczki |
masło | do posmarowania blachy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania blachy |
woda | 200 ml. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: