Przepis i sposób przygotowania na: Pomarańczowe andruty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomarańczowe andruty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-andruty1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomarańczowe andruty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-andruty2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomarańczowe andruty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-andruty3-2.jpg)
![Krok 4 - Pomarańczowe andruty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-andruty4-2.jpg)
![Krok 5 - Pomarańczowe andruty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-andruty0-2.jpg)
wafle tortowe | 1 opakowanie |
galaretki pomarańczowe | 2 sztuki |
margaryna | 250 g |
cukier drobny | 1 szklanka |
mleko | 125 ml |
Polewa: | |
woda letnia | 80 ml |
kakao | 2 łyżki |
masło | 1/2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: