Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory z rukolą i octem balsamicznym.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomidory z rukolą i octem balsamicznym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-rukola-i-octem-balsamicznym.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomidory z rukolą i octem balsamicznym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-rukola-i-octem-balsamicznym.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomidory z rukolą i octem balsamicznym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-rukola-i-octem-balsamicznym.3-2.jpg)
pomidory | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
rukola | 1 garść |
ocet balsamiczny | 2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sałata rzymska | 6 listków |
sałata chrupiąca | 2 listki |
mix sałat | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: