Przepis i sposób przygotowania na: Pora na kuchnię meksykańską, czyli carnitas po mojemu :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka bez kości | 500 g |
sól | 1/3 łyżeczki |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oregano | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula | 1/2 szt |
pomarańcza | 1/2 szt |
woda | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: