Przepis i sposób przygotowania na: Poświąteczna pierś z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Poświąteczna pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poswiateczna-piers-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Poświąteczna pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poswiateczna-piers-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Poświąteczna pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poswiateczna-piers-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Poświąteczna pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poswiateczna-piers-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Poświąteczna pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poswiateczna-piers-z-kurczaka5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 duża sztuka |
metka cebulowa | 10 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
natka pietruszki | 1 garść |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
mozzarella w kulce | 70 g |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: