Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka Mielecka
przypraw roztartym czosnkiem,sola i pieprzem.Smaż ok 5 min.Podlej bulionem.Dodaj śmietanę.Dołóż koncentrat pomidorowy,
Duś przez ok 30 min.Potrwakę podawaj z kaszą.
2 szklanki kaszy | |
cukinia | |
cebula biała | |
bakłażan | |
3 papryki | |
6 łyżek śmietany | |
łyżka koncentratu pomidorowego | |
2 ząbki czosnku | |
sól | |
bulion | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
indyk | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: