Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka orientalna z gotowanym mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Potrawka orientalna z gotowanym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-orientalna-z-gotowanym-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Potrawka orientalna z gotowanym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-orientalna-z-gotowanym-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Potrawka orientalna z gotowanym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-orientalna-z-gotowanym-miesem3-2.jpg)
udka z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 3-4 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
bambus pędy | 1/2 słoika |
sos sojowy | 4-5 łyżek |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
przyprawa orientalna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1/2 łyżki |
olej arachidowy |
ryż | 3/4 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: