Przepis i sposób przygotowania na: Powiew lata-sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Powiew lata-sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/powiew-lata-sernik1-2.jpg)
![Krok 2 - Powiew lata-sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/powiew-lata-sernik2-2.jpg)
![Krok 3 - Powiew lata-sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/powiew-lata-sernik3-2.jpg)
![Krok 4 - Powiew lata-sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/powiew-lata-sernik4-2.jpg)
![Krok 5 - Powiew lata-sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/powiew-lata-sernik5-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 150 g |
śmietana kremówka | 1/2 litra |
serek mascarpone | 50 dag |
żółtko jajek | 4 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
cukier puder | 100 g |
czekolada 80% | 1/2 sztuki |
mięta liście | 2 pęczki |
likier miętowy | 150 ml |
sok winogronowy | 100 ml |
galaretka agrestowa | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: