Przepis i sposób przygotowania na: przekąska francuska
Kroki postępowania
![Krok 1 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska1-2.jpg)
![Krok 2 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska2-2.jpg)
![Krok 3 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska3-2.jpg)
![Krok 4 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska4-2.jpg)
![Krok 5 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska5-2.jpg)
![Krok 6 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska6-2.jpg)
![Krok 7 - przekąska francuska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-francuska7-2.jpg)
papryka czerwona | 1 sztuka |
mięso mielone | 70 dag |
ser pleśniowy | 1/2 kostki |
kukurydza | 1/2 puszki |
pieczarki | 30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
ciasto francuskie | sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: