Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z naleśników
Na każdym naleśniku rozsmarować serek, następnie położyć listek sałaty, plaster szynki i sera. Naleśniki zwinąć w rulon i pokroić na mniejsze kawałki.
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 3/4 szk |
woda zimna | 1/2 szk |
mleko | 1/2 szk |
olej | 1 łyżka |
posiekany koperek | 3 łyżki |
sól | |
pieprz |
sałata masłowa | 5 liści |
szynka | 5 plastrów dużych |
ser żółty | 5 plastrów dużych |
serek kanapkowy biały | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: