Przepis i sposób przygotowania na: Przekładane ciasto dyniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Przekładane ciasto dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-ciasto-dyniowe6-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
cukier | 3/4 szklanki |
margaryna | 200 gram |
miąższ z dyni | 1 szklanka |
płatki migdałowe | 1/5 szklanki |
wiórki kokosowe | 1/5 szklanki |
brzoskwinie w puszce | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżeczka |
serek homogenizowany waniliowy | |
masło | 1/5 kostki |
cukier puder | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: