Przepis i sposób przygotowania na: przekładaniec
Kroki postępowania
![Krok 1 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec26-2.jpg)
![Krok 2 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec27-2.jpg)
![Krok 3 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec28-2.jpg)
![Krok 4 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec29-2.jpg)
![Krok 5 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec30-2.jpg)
![Krok 6 - przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec25-2.jpg)
udka kurczaka | 6 szt |
łopatka bez kości | 50 dkg |
czosnek | 1 szt |
cebula | 0,5 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 0,5 szt |
masło | |
przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: