Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy7-2.jpg)
![Krok 8 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy8-2.jpg)
![Krok 9 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy9-2.jpg)
![Krok 10 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy10-2.jpg)
![Krok 11 - Przekładaniec biszkoptowo - kremowo - krakersowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec-biszkoptowo-kremowo-krakersowy11-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat waniliowy | kilka kropli |
sok owocowy przecierowy | 1 litr (typu Kubuś) marchew-jabłko-banan |
budyń waniliowy | 3 opakowania (bez cukru) |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 łyżka |
mleko | 1 l |
jajko | 1 sztuka |
mąka pszenna | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | ok. 3/4 szklanki |
masło roślinne | 1 kubek (250g) |
krakersy | 2 opakowanie |
czekolada deserowa | 1 tabliczka |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: