Przepis i sposób przygotowania na: Przekładany jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładany jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-jablecznik1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładany jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-jablecznik2-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładany jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-jablecznik3-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładany jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-jablecznik4-2.jpg)
![Krok 5 - Przekładany jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-jablecznik0-2.jpg)
margaryna | 250 g |
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
jabłka | 1,80 kg |
cukier puder | do smaku |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cynamon Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: