Przepis i sposób przygotowania na: Przekładany makowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec2-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec3-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec4-2.jpg)
![Krok 5 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec5-2.jpg)
![Krok 6 - Przekładany makowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladany-makowiec6-2.jpg)
jajko | 12 szt |
margaryna | 225 g |
cukier puder | 300 g |
miód płynny | 150 g |
kakao | 1,5 łyżeczki |
mak | 45 dag |
mąka | 6 łyżek |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
margaryna | 1 szt |
czekolada mleczna | 1 szt |
cukier puder | do smaku |
jabłka | 1,20 kg |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: