Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami6-2.jpg)
![Krok 7 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami7-2.jpg)
![Krok 8 - Przepis dnia IV, odc. 26: Pieczone piersi z gęsi z pieczonymi jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-26-pieczone-piersi-z-gesi-z-pieczonymi-jablkami8-2.jpg)
masło | 2-3 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
pierś z gęsi | 2 szt. |
Przyprawa do grzanego wina i piwa z nutą korzenną Prymat | |
Przyprawa do kurczaka po staropolsku Prymat | |
nalewka wiśniowa | 50 ml |
wino czerwone | 200 ml |
chrzan żurawinowy | |
olej rzepakowy | |
Musztarda rosyjska Prymat | |
miód | 2 łyżki |
jabłka | 2 szt. |
cytryna | 1 szt. |
cukier brązowy | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: