Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-5-kartoflak1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-5-kartoflak2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-5-kartoflak3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-5-kartoflak4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 5: Kartoflak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-5-kartoflak5-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
jajko | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
boczek wędzony | 250 g |
szczypiorek | 1 pęczek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
majeranek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka pszenna | 4 łyżki |
oregano | |
śmietana kwaśna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: