Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 50: Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 50: Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-50-nalesnikowy-tort-z-miesem-i-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 50: Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-50-nalesnikowy-tort-z-miesem-i-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 50: Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-50-nalesnikowy-tort-z-miesem-i-szpinakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 50: Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-50-nalesnikowy-tort-z-miesem-i-szpinakiem4-2.jpg)
szpinak mrożony | 250 g |
przecier pomidorowy | 1/2 szklanki |
czosnek | 4-6 ząbków |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
cebula | 2 szt. |
ser żółty | 300 g |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
bazylia | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
naleśniki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: