Przepis i sposób przygotowania na: Przetwory - papryka konserwowa w octowej zalewie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przetwory - papryka konserwowa w octowej zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przetwory-papryka-konserwowa-w-octowej-zalewie3-2.jpg)
![Krok 2 - Przetwory - papryka konserwowa w octowej zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przetwory-papryka-konserwowa-w-octowej-zalewie1-2.jpg)
![Krok 3 - Przetwory - papryka konserwowa w octowej zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przetwory-papryka-konserwowa-w-octowej-zalewie2-2.jpg)
![Krok 4 - Przetwory - papryka konserwowa w octowej zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przetwory-papryka-konserwowa-w-octowej-zalewie0-2.jpg)
woda | 2 1/3 szkl |
ocet winny biały | 3/4 szkl |
cukier | 100 gramów |
sól | 5 gramów |
oliwa | po 1 łyżce na słoik |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 liści |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 20 ziaren |
Ziele angielskie całe Prymat | 5-6 ziaren |
papryka | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: