Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg gotowany na parze podany na sałacie z oliwą vergine
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg gotowany na parze podany na sałacie z oliwą vergine foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-gotowany-na-parze-podany-na-salacie-z-oliwa-vergine1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg gotowany na parze podany na sałacie z oliwą vergine foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-gotowany-na-parze-podany-na-salacie-z-oliwa-vergine2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg gotowany na parze podany na sałacie z oliwą vergine foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-gotowany-na-parze-podany-na-salacie-z-oliwa-vergine3-2.jpg)
pstrąg patroszony | 2 sztuki |
oliwa aromatyzowana | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
miks sałat | 25 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sok z cytryny | 2 łyzki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: