Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg łososiowy w szynce parmeńskiej pieczony na pieczarkach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg łososiowy w szynce parmeńskiej pieczony na pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-w-szynce-parmenskiej-pieczony-na-pieczarkach1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg łososiowy w szynce parmeńskiej pieczony na pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-w-szynce-parmenskiej-pieczony-na-pieczarkach2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg łososiowy w szynce parmeńskiej pieczony na pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-w-szynce-parmenskiej-pieczony-na-pieczarkach3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - Pstrąg łososiowy w szynce parmeńskiej pieczony na pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-w-szynce-parmenskiej-pieczony-na-pieczarkach4-2.jpg)
pieczarki | 300 gram |
pstrąg łososiowy | 300 gram (filet) |
szynka parmeńska | 4 plastry |
pomarańcza | 1/2 szt |
oliwa | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: