Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w liściach kapusty
Każdą rybę ułożyć na 2 liściach kapusty ,obłożyć kawałkami pozostałego masła i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu ok. 30=40 min.
pstrąg patroszony | 4 szt |
kapusta biała | 1 mała główka |
pomidory | 4 |
cebule | 2 |
limonka | |
masło | 2 łyżki |
ząbki czosnku | kilka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
rozmaryn siekany | 2 łyżki |
kolendra posiekana | 2 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: